Wyświetlanie elementów według tagów: Konkurencja

Wygraj silikonowy dildo Ylva & Dite Anteros

Wygraj silikonowy dildo Ylva & Dite Anteros

Właśnie wysłano mi fantastyczny silikonowy dildo https://www.ylva-dite.com i zawierały dla mnie drugie dildo, które mogłem zaoferować moim czytelnikom w konkursie na prezenty.

Ylva & Dite produkujemy zabawki erotyczne. Specjalnie zaprojektowany dla Ciebie w pięknych kolorach. Wszystkie modele wykonują z wielką starannością. Ręcznie w Holandii. Dla niego, dla niej lub dla ciebie razem. Naturalnie 100% bezpieczny dla ciała. Gotowy do gry? Odkryj teraz, który ręcznie robiony wibrator idealnie do Ciebie pasuje.

Aby zdobyć szansę na wygranie jednego z ich wzniosłych wibratorów, sprawdź aplikację poniżej i weź udział w darmowej konkurencji! Jeśli go nie widzisz, po prostu użyj tego linku - Wziąć udział w konkursie

Ekscytująca rywalizacja o wygranie silikonowego wibratora Anteros od Ylva & amp; Cholera
Ekscytująca rywalizacja o wygranie silikonowego wibratora Anteros od Ylva & Dite.

Sprawdź mój przegląd silikonowego wibratora Ylva & Dite Rhea.

Dildo silikonowe Ylva & Dite Anteros

Powodzenia Wszyscy xx

Zasady konkursu

Konkurs odbędzie się w 12: 00AM 6. 2019 - 11: 59PM 5. Październik 2019 (Londyn).

Konkurs jest otwarty dla Wielkiej Brytanii, Stanów Zjednoczonych, Kanady i Europy. Jeśli masz wątpliwości co do swojej lokalizacji, skontaktuj się ze mną, a ja dam ci znać, gdzie przedmiot może zostać wysłany lub nie.

Spełniam ten konkurs, więc jeśli wygrasz, musisz odpowiedzieć na mój e-mail.

Będziesz odpowiedzialny za opłacenie wszelkich ceł lub kosztów dodatkowych, które mogą wystąpić po wysyłce.

Po losowaniu zwycięzcy masz 2 tygodni na skontaktowanie się ze mną i odebranie nagrody. Jeśli tego nie zrobisz, ponownie wylosuję innego zwycięzcę. Biorąc udział w tym konkursie, zgadzasz się również podać swój adres, aby wysłać go do Ciebie.

Nie akceptuję kont darmowych w tej konkurencji. Będę sprawdzał, aby upewnić się, że każdy uczestnik ma konto, które składa się z więcej niż darmowych retweetów. Proszę uszanować to, moje firmy sponsorskie zasługują na więcej, a te konkursy są dla moich czytelników, a nie kont konkurencji.

Wygraj zestaw startowy do masażu tantrycznego dzięki uprzejmości Karma Tantric

Wygraj zestaw startowy do masażu tantrycznego dzięki uprzejmości Karma Tantric

Jeśli podobał ci się ten fantastyczny artykuł o masaż tantryczny wtedy pokochasz tę konkurencję sponsorowaną przez Karma Tantric.

Agencja masażu Tantric w Londynie, Karma Tantric, rozdajemy fantastyczny zestaw startowy do masażu tantrycznego wart ponad $ 200! Wypróbuj swoje umiejętności masażu tantrycznego w domu z partnerem. Aby mieć szansę na wygraną, sprawdź poniższą aplikację i weź udział w darmowej konkurencji! Jeśli go nie widzisz, użyj tego linku - Wziąć udział w konkursie

Ekscytująca rywalizacja z nagrodami wartymi $ 200 od Karma Tantric
Ekscytująca rywalizacja z nagrodami wartymi $ 200 od Karma Tantric

KarmaTantryczny tantryczny zestaw startowy do masażu

Powodzenia Wszyscy xx

Zasady konkursu

Konkurs odbędzie się w 12: 00AM 14th June 2019 - 11: 59PM 14th July 2019 (Londyn).

Konkurs jest otwarty dla Wielkiej Brytanii, Stanów Zjednoczonych, Kanady i Europy. Jeśli masz wątpliwości co do swojej lokalizacji, skontaktuj się ze mną, a ja dam ci znać, gdzie przedmiot może zostać wysłany lub nie.

Spełniam ten konkurs, więc jeśli wygrasz, musisz odpowiedzieć na mój e-mail.

Będziesz odpowiedzialny za opłacenie wszelkich ceł lub kosztów dodatkowych, które mogą wystąpić po wysyłce.

Po losowaniu zwycięzcy masz 2 tygodni na skontaktowanie się ze mną i odebranie nagrody. Jeśli tego nie zrobisz, ponownie wylosuję innego zwycięzcę. Biorąc udział w tym konkursie, zgadzasz się również podać swój adres, aby wysłać go do Ciebie.

Nie akceptuję kont darmowych w tej konkurencji. Będę sprawdzał, aby upewnić się, że każdy uczestnik ma konto, które składa się z więcej niż darmowych retweetów. Proszę uszanować to, moje firmy sponsorskie zasługują na więcej, a te konkursy są dla moich czytelników, a nie kont konkurencji.

Ta sekretna sztuczka seksualna sprawi, że Twój kochanek będzie Cię błagał o więcej

Marzysz o namiętnym życiu miłosnym, ale intensywny tryb życia i stres mają dla ciebie inne plany. Jeśli twoje życie seksualne wymaga odrobiny zastrzyku, istnieje tajna sztuczka seksualna, która pozwoli ci i twojemu kochankowi dyszać po więcej. Zaparuj w sypialni i wprowadź tę technikę tantry do swojego świata.

Można zdefiniować masaż tantryczny jako najbardziej zmysłowy masaż, jakiego kiedykolwiek doświadczysz. Jeśli chcesz poprawić swoje życie seksualne, nie musisz szukać więcej. Ten odprężający, erotyczny masaż daje lepsze orgazmy, rozbudza apetyt seksualny i pozwala doświadczyć głębszego związku ze swoim partnerem. Osiągnij wyższy poziom satysfakcji seksualnej i poznaj nowe metody przyjemności.

Konkurs Lodbrock Giveaway

Zacznij nowy rok z pewnym załamaniem

Właśnie sprawdziłem niesamowitą Zestaw pręcików z Lodbrock, a wewnątrz tego fantastycznego zestawu dostajesz dwie zabawkowe zabawki.

Skórzane wiosło i skórzany flogger. Lodbrock przysłał mi jeszcze jedną z nich, by rozdać dwójkę szczęśliwych czytelników.

Więc jeśli masz ochotę wziąć się za te fantastyczne rękodzieło BDSM narzędzia po prostu wejdź w dwa konkursy pokazane poniżej.

Dzięki temu mogłem zaoferować następujące niesamowite nagrody, z których wszystkie są dostępne dla każdego z moich czytelników w Wielkiej Brytanii, UE, USA i Kanadzie.

Dwustronna łyżka wiosłowa Lodbrock z nitami

Ta niesamowita nagroda została przyznana przez Lodbrock.com, są to producenci ręcznego sprzętu i mebli BDSM.

Wiosło Spanker - gładkie po jednej stronie i nitowane z drugiej, to łopatka zapewniająca dobrą jakość gry. Wykonany z prawdziwej skóry, mosiądzu i drewna jodłowego, łopatka ma metalowy rdzeń z pamięcią, dzięki czemu stale wraca do kształtu, wartego € 98.00.

Spanker Paddle From Lodbrock

Wygraj wiosło z wiosłem Lodbrock Leather Spanker

Mistrz Lodbrock Flogger

Ta niesamowita nagroda została przyznana przez Lodbrock.com, są to producenci ręcznego sprzętu i mebli BDSM.

Master Flogger - idealna długość, szerokość, waga i szum są tym, co sprawia, że ​​ten flogger pasuje do Mistrza. Przytrzymaj mocno bukowy uchwyt i słuchaj warkoczów, które przechodzą przez powietrze w kierunku wybranego punktu uderzenia

Master Flogger z Lodbrock

Wygraj A Lodbrock Master Flogger

Powodzenia Wszyscy xx

Zasady konkursu

Ta konkurencja będzie działać z 12: 00AM 17th grudzień 2018 - 11: 59PM 3rd Styczeń 2019 (Londyn).

Konkurs jest otwarty dla Wielkiej Brytanii, Stanów Zjednoczonych, Kanady i Europy. Jeśli masz wątpliwości co do swojej lokalizacji, skontaktuj się ze mną, a ja dam ci znać, gdzie przedmiot może zostać wysłany lub nie.

Spełniam ten konkurs, więc jeśli wygrasz, musisz odpowiedzieć na mój e-mail.

Będziesz odpowiedzialny za opłacenie wszelkich ceł lub kosztów dodatkowych, które mogą wystąpić po wysyłce.

Po losowaniu zwycięzcy masz 2 tygodni na skontaktowanie się ze mną i odebranie nagrody. Jeśli tego nie zrobisz, ponownie wylosuję innego zwycięzcę. Biorąc udział w tym konkursie, zgadzasz się również podać swój adres, aby wysłać go do Ciebie.

Nie akceptuję kont darmowych w tej konkurencji. Będę sprawdzał, aby upewnić się, że każdy uczestnik ma konto, które składa się z więcej niż darmowych retweetów. Proszę uszanować to, moje firmy sponsorskie zasługują na więcej, a te konkursy są dla moich czytelników, a nie kont konkurencji.

Chcesz wyjątkowego kawałka mojej sztuki?

Mój stary rysik i tablet porzuciły ducha

Uwielbiam rysować toons na moje artykuły i recenzjePróbuję zapisać na nową konfigurację rysowania. Chcę użyć monitora do rysowania, który bardzo pomoże mi w rysowaniu moich małych doodli i kreskówek, które uwielbiam robić tak bardzo.

Ale i zawsze jest coś takiego, ale mam rachunki do zapłacenia i buzi, które można nakarmić, a więc oszczędzanie dla jednego to marzenie na jawie.

Tak jak wszyscy, muszę priorytetowo traktować moje wydatki, a moje rachunki są na pierwszym miejscu. Wymyśliłem pomysł na zgrabną małą konkurencję, która pomogłaby mi zebrać fundusze na nowy sprzęt.

Zrobię dla zwycięzcy wyjątkowe dzieło sztuki w moim zwyczajnym stylu i wyślę im wydrukowane podpisane kopie, aby mogli cieszyć się i być może powiesić na ścianie.

Jeśli podoba Ci się moja grafika i chcesz, aby wyjątkowa robiła dla ciebie, to proszę, pomóż mi zapisać do monitora rysunkowego takiego jak ten:

Monitor rysowania

Co jest w tym dla mnie? Słyszę, że pytasz? Cóż, pierwsi darczyńcy 100 zostaną automatycznie uwzględnieni w losowaniu, a zwycięzca otrzyma ode mnie dzieło sztuki, zostanie wydrukowany w rozmiarze A4 i podpisany przeze mnie przed wysłaniem go do ciebie jako sposób na moje podziękowanie za Twoja pomoc.

Idź, kup mi kawę, aby pokazać swoje wsparcie i dostań się do konkursu.

Joanne lubi swoją kawę

4000 Twitter Followers Mega Giveaway Competition

Świętujcie ten kamień milowy ze mną, wygrywając kilka perwersyjnych sextoys

Bardzo szybko podchodzę do obserwatorów 4,000 na Twitterze i pomyślałem, że byłoby miło móc świętować to osiągnięcie z fantastyczną grą.

Trzy niesamowite firmy zrobiły krok naprzód, aby pomóc mi w prowadzeniu tego konkursu. Cieszę się, że mogę zaoferować trzy niesamowite konkursy z okazji tego przełomowego wydarzenia. Chciałbym serdecznie podziękować Satisfyer.com, BathmateDirect.com i Sexmachines.co.uk

To jest niesamowite dziewięć nagród do zgarnięciaRozdzieliłem je trzy oddzielne konkursy i jeśli chcesz, możesz wprowadzić je wszystkie, co zwiększy Twoje szanse na wygraną.

Dzięki temu mogłem zaoferować następujące niesamowite nagrody, z których wszystkie są dostępne dla każdego z moich czytelników w Wielkiej Brytanii, UE, USA i Kanadzie.

Sexmachines.pl - Wygraj ręczny wibrator wibracyjny Magnum Opus

Ta niesamowita nagroda została przyznana przez Sexmachines.co.uksą największym specjalistą w Wielkiej Brytanii zajmującym się sprzedażą urządzeń do seksu i jebania razem ze wszystkimi innymi świetnymi produktami. Miałem szczęście, że mogłem recenzować wspaniałe maszyny od nich, w tym Willy Wanka i uFuc Pro pieprzone maszyny i niesamowite klapsy.

Magnum Opus ™ firmy ToyJoy® to wibrator z wciskiem premium o niesamowitej zdolności przedłużania 8-centymetr (3 inch). Elegancka konstrukcja z możliwością ładowania przez USB oferuje specjalny "harmonijkowy" trzonek, który podczas użytkowania wprowadzi Cię w ekstazę.

Nagrody w serwisie Sexmachines.co.uk dla moich fanów śledzących twitter 4k

Magnum Opus ręczny wibrator napinający

BathmateDirect.com - Wygraj zestaw do pielęgnacji unisex lub jeden z czterech pierścieni

Niesamowici ludzie w Bathmate Wyciągnąłem wszystkie przystanki i dostarczyłem też świetne produkty. Weź udział w konkursie, aby wygrać zestaw do przycinania Bathmate lub jeden z czterech niesamowitych kółek, aby urozmaicić swój czas gry.

Bathmate są znane ze swojej niesamowitej gamy powiększalników do penisa, które faktycznie działają, mam własne wyniki. Stunt Cock wciąż używa jego Hydromax X30 Wide Boy Pompa.

Nagrody w Bathmate dla moich zawodników z Twittera na 4k

Bathmate Giveaway

Satisfyer.com - Wygraj jedną z trzech najnowszych zabawek erotycznych

Ostatnim, ale nie najmniej ważnym sposobem jest ta konkurencja dla jednego z trzech niesamowitych Satisfyer sex toys. Przejrzałem wszystkie trzy i uwielbiam je, więc dlaczego nie skorzystać z tej szansy, aby spróbować dla siebie.

Dobrzy ludzie na Satisfyer.com dali mi Satisfyer Pro Plus, A Satisfyer Pro G-Spot Rabbit oraz Satisfyer Pro 4 Pary rozdać w tej konkurencji, po prostu daj mi znać, który z nich jest twoją preferencją.

Nagrody Satisfyer Pro dla mojego konkursu na miłośników twitterów 4k

Satisfyer Prezenty

Powodzenia Wszyscy xx

Zasady konkursu

Ta konkurencja będzie działać z 12: 00AM 15 kwietnia 2018 - 11: 59PM 31st May 2018 (Londyn).

Konkurs jest otwarty dla Wielkiej Brytanii, Stanów Zjednoczonych, Kanady i Europy. Jeśli masz wątpliwości co do swojej lokalizacji, skontaktuj się ze mną, a ja dam ci znać, gdzie przedmiot może zostać wysłany lub nie.

Spełniam ten konkurs, więc jeśli wygrasz, musisz odpowiedzieć na mój e-mail.

Będziesz odpowiedzialny za opłacenie wszelkich ceł lub kosztów dodatkowych, które mogą wystąpić po wysyłce.

Po losowaniu zwycięzcy masz 2 tygodni na skontaktowanie się ze mną i odebranie nagrody. Jeśli tego nie zrobisz, ponownie wylosuję innego zwycięzcę. Biorąc udział w tym konkursie, zgadzasz się również podać swój adres, aby wysłać go do Ciebie.

Nie akceptuję kont darmowych w tej konkurencji. Będę sprawdzał, aby upewnić się, że każdy uczestnik ma konto, które składa się z więcej niż darmowych retweetów. Proszę uszanować to, moje firmy sponsorskie zasługują na więcej, a te konkursy są dla moich czytelników, a nie kont konkurencji.

Wygraj maszynę do seksu erotycznego Man Stroking Man III

Wygraj maszynę do seksu erotycznego Man Stroking Man III

Aby uczcić osiągnięcie kolejnego milowego kroku w mojej Twittersfhere - mam na myśli to, aby uczcić zdobywanie na Twitterze niezwykłych obserwatorów 3000, pomyślałem, że powinienem zrobić coś wyjątkowego dla moich naśladowców w postaci kolejnej wspaniałej konkurencji.

Dziękuję wszystkim, którzy śledzili mnie, wspierali mnie i sprawili, że mój blog i internet są dla mnie tak przyjemne.

Cudowni ludzie z www.sexmachines.co.uk dałem mi Maszynę do seksu z głosem Stroking Man III, aby rozdać nagrodę, więc na co czekasz, wejdź do środka - co masz do stracenia?

Joanne's Shocking 2k Followers Konkurs na Twitterze

Świętujemy 2000 Niesamowitych obserwatorów na Twitterze

Aby uczcić w końcu mój kolejny kamień milowy w mojej Twittersfhere - mam na myśli świętować zdobycie niesamowitych obserwatorów 2000 na Twitterze. Pomyślałem, że powinienem zrobić coś wyjątkowego dla moich naśladowców w formie konkursu.

Dziękuję wszystkim, którzy śledzili mnie, wspierali mnie i sprawili, że mój blog i internet są dla mnie tak przyjemne.

Cudowni ludzie z www.e-stim.co.uk postąpiłem do przodu z absolutnie niesamowitą nagrodą, a także głęboko zagłębiłem się w moje kieszenie, aby uczynić z tego konkurencję do zapamiętania, a na pewno wejść - co masz do stracenia?

Joannes 1k Followers Konkurs na Twitterze

Cieszę się ze zdobywania obserwatorów 1000 na Twitterze

SPUNK Lube PinkJak również świętować mój 1st Blogaversary z konkurencja W tym miesiącu cieszę się również, że wreszcie dotarłem do obserwatorów 1000 na Twitterze, więc myślę, że kolejna konkurencja jest w porządku.

Dziękuję wszystkim, którzy śledzili mnie i sprawili, że ostatni rok był dla mnie tak przyjemny.

Piękny Ian z www.fmachinefun.co.uk wystąpił z nagrodą dla tego konkursu i ma postać butelki 8oz SPUNK Lube Pink.

Jeden rok Blomieversary Dildotastic Competition

Świętuję moją pierwszą rocznicę

Cóż, nigdy nie myślałem, że to zrobię, ale tutaj jestem rok na moją ekscytującą nową rozrywkę. Przez miliony lat nie myślałem, że będę mógł przejrzeć tak wiele rzeczy i poznać tak wielu niesamowitych ludzi i niesamowite firmy.

To dla mnie ogromny kamień milowy i to naprawdę wzmocniło moją pewność siebie i sprawiło, że zacząłem kaszleć, aby mój drugi rok był jeszcze lepszy od mojego pierwszego.

Nie mogłem tego zrobić bez moich lojalnych czytelników, dziękuję za całe wsparcie i słowa rady, które naprawdę są doceniane.

Myślałem długo i ciężko, jak by świętować i dać coś z powrotem społeczności i myślałem, że prowadzenie mojego pierwszego konkursu zaczynając od mojego blogaversary byłoby świetnym sposobem, aby iść do przodu.

Subskrybuj ten kanał RSS

Najnowsze opinie

tb-w246-h150-crop-int-d4af3f886823717598e12472c58ec841 Displaying items by tag: Competition
Grudnia 02, 2019

MyStim Opus E Wersja pochwowa Recenzja E-Stim Masturbator

in E-Stim
Masturbator e-stymulacji, który jest szokująco dobrą zabawą, Stunt Cock tutaj ponownie dla kolejnej recenzji na temat penisa Joanne. Obaj obserwujemy MyStim Opus E od wieków. Po prostu wydaje się, że nie ma żadnych przyzwoitych recenzji w sieci. Mający… Czytaj więcej
tb-w246-h150-crop-int-2d2b5b22cae9ff25c225f9e27aaaecc5 Displaying items by tag: Competition
Listopad 27, 2019

Recenzja platynowego silikonowego dildo Johna Thomasa Cleopatry

in wibratory
Silikonowe dildo, które rozświetli Twoje sesje masturbacji. Ostatnio bardzo lubiłem recenzować fantastyczne silikonowe dildo BEASTLI od Johna Thomasa Toys, skorzystałem z okazji, aby przejrzeć inną. Kiedy się skontaktowali, mówiąc, że mieli niezwykły… Czytaj więcej
tb-w90-h64-crop-int-48626abb24031e6f8a63d0a9c4c654db Displaying items by tag: Competition
Listopada 21, 2019

Ann Summers - Moregasm + Petite Rampant Rabbit Review

in Wibratory
Drobny królik z wizerunkiem lwa Wiesz, że to dobry dzień, kiedy nowy… Czytaj więcej
tb-w90-h64-crop-int-f0ecdf432ebd18e389607b077112b4cd Displaying items by tag: Competition
Listopada 17, 2019

John Thomas® Toys BEASTLI Recenzja platynowego dildo silikonowego

in wibratory
Spełnienie marzeń miłośników tekstur Cóż, często nie przychodzi do mnie… Czytaj więcej

Najnowsze artykuły

tb-w246-h150-crop-int-b5b78ddf5eede9135c1192519483dce5 Displaying items by tag: Competition
Września 06, 2019

Rise of VR Porn

VR Porn szturmuje internet, oto jak wziąć udział w akcji? Dwa miesiące temu VRPorn.com ogłosiło, że oficjalnie przekroczyło milion użytkowników 100. To jest mnóstwo perwersyjnych ludzi szukających porno VR. Każda witryna byłaby bardziej niż zadowolona z… Czytaj więcej
tb-w246-h150-crop-int-78cb7e3d717e24ac0f66545e3fa315a4 Displaying items by tag: Competition
Czerwiec 05, 2019

Ta sekretna sztuczka seksualna sprawi, że Twój kochanek będzie Cię błagał o więcej

Marzysz o namiętnym życiu miłosnym, ale intensywny tryb życia i stres mają dla ciebie inne plany. Jeśli twoje życie seksualne wymaga odrobiny zastrzyku, istnieje tajna sztuczka seksualna, która pozwoli ci i twojemu kochankowi dyszać po więcej. Zaparuj w sypialni i przedstaw to… Czytaj więcej
tb-w90-h64-crop-int-264e406188cf0e7f6e1ff5068bf3afd3 Displaying items by tag: Competition
Może 30, 2019

Kupowanie zabawek erotycznych w budżecie

Możesz cieszyć się bezpiecznym wank w ramach budżetu, którego nie muszę głosić nikomu o tym, jak… Czytaj więcej
tb-w90-h64-crop-int-952c11c170229d94200a38d3bc54a434 Displaying items by tag: Competition
Mar 24, 2019

Najlepsze męskie maszyny do dojenia

Najlepsze maszyny do swobodnego orgazmu, czy też eleganckie wank, o które często jestem pytany, które jest… Czytaj więcej

Ostatnie posty blogu

tb-w246-h150-crop-int-e8e1737fd40a038ff0de326e4c24f065 Displaying items by tag: Competition
Grudnia 02, 2019

Najlepsze blogi erotyczne 100 2019

in Blog
Sprawdź fantastyczne blogi o seksie, które znalazły się na tej liście lat Ponownie o tej porze roku @MollyDailyKiss opublikowała swoją listę najlepszych blogów erotycznych 100 2019. Po miesiącach ciężkiej pracy przeszukała Internet, śledząc potencjalnych klientów i wymieniając… Czytaj więcej
tb-w246-h150-crop-int-621ae9997c13811a6d7c1a507f626396 Displaying items by tag: Competition
Listopad 29, 2019

Fantastyczna sprzedaż w Czarny piątek i Cyberponiedziałek SexToy

in Blog
Możesz zaoszczędzić dużo czasu na tych sextoyach. Szukasz okazji, kto nie jest? Należy uwierzyć w te wyprzedaże w Czarny piątek i Cybernetyczny poniedziałek. Przygotuj się na bardzo perwersyjne święta, zdobywając okazję dla siebie lub tego wyjątkowego przyjaciela, który… Czytaj więcej
tb-w90-h64-crop-int-94ef81f5b3894cc0db01733053de34b7 Displaying items by tag: Competition
Listopada 14, 2019

Pierwszy na świecie specjalistyczny sklep z prezerwatywami - Condomerie

in Blog
Condomerie to bogactwo informacji na temat prezerwatyw i zawiera szeroki zakres prezerwatyw i innych… Czytaj więcej
tb-w90-h64-crop-int-0337d585ce9a44257d9b7989b7def1a6 Displaying items by tag: Competition
Listopada 06, 2019

Pokaż stygmat palca

in Blog
Wszyscy powinniśmy starać się przełamać piętno związane z seksem „Myślę, że może to być… Czytaj więcej
×
0
Akcje
0
Akcje