Filmy z zabawkami erotycznymi

44 filmy 832304 widoki 1380 abonentów
Recenzje Joannes
Mój kanał zawiera recenzje filmów, które uzupełniam moje pisemne recenzje na moim blogu z opiniami o seks-maszynie i zabawkach erotycznych - http://www.sexmachinereviews.co.uk
Uploads
  • DIldos
  • Oszacuj
  • Maszyny pieprzone
  • Wibratory

Przegląd elektrody bipolarnej E-Stim E-WMCBP 2.0

15.05.2020
E-WMCBP 2.0 to elektroda bipolarna zaprojektowana we współpracy między E-Stim Systems w Wielkiej Brytanii i Mr S Leather w USA. Jest przeznaczony do gry analnej, ale równie dobrze nadaje się do gry pochwowej.
44
1
0

Przegląd elektrody bipolarnej E-Stim E-Bead 2.0

13.05.2020
E-Bead 2.0 to elektroda bipolarna zaprojektowana we współpracy między E-Stim Systems w Wielkiej Brytanii i Mr S Leather w USA. Jest przeznaczony do gry analnej, ale równie dobrze nadaje się do gry pochwowej.
54
7
4

The Extremity Silicone Dildo od John Thomas Toys

17.04.2020
Kolejny fantastyczny dildo ze stajni John Thomas Toys. Te dwa palce są naprawdę zabawne, a dzięki czterem rozmiarom do wyboru możesz uzyskać coś, co pasuje do twoich upodobań i umiejętności. Wykonany z bezpiecznego dla ciała silikonu to kolejny projekt, który bardzo mi się podoba.
123
7
2

Don silikonowe dildo od John Thomas Toys

22.03.2020
Oto moje przemyślenia na temat The Don od John Thomas Toys, sprawdź moją stronę, aby uzyskać pełną recenzję tego imponującego okazu.
572
9
6

Welcome To My Dildo Cave / Office

22.03.2020
Właśnie miałem, że moje nowe biuro i studio wyglądają dokładnie tak, jak tego chcę. Pomyślałem więc, że nadszedł czas, aby pokazać wszystkim, gdzie będę pisać moje recenzje i artykuły. Witaj w mojej jaskini Dildo.
123
10
2

Demo maszyny kurwa HiSmith

13.02.2020
Zrobiłem ten film, aby pokazać, jak używany jest pilot, jak cicho i jak stabilnie jest maszyna przy dużych prędkościach.
897
6
1

Drewniana wiosło na zamówienie od wdzięcznego bólu

19.12.2019
Świetnie się bawiliśmy, przeglądając tę ​​fantastyczną ręcznie wykonaną drewnianą wiosło wykonane z Birth and Laburnam. Została wykonana przez firmę Grateful Pain, która produkuje wszelkiego rodzaju sprzęt BDSM i zabawki do zabawy. Sprawdź pełną recenzję na mojej stronie.
89
2
1

Clone A Pussy Plus Kit Review

19.12.2019
Przechodzę przez cały proces tworzenia klonu mojej uległej cipki w ramach przeglądu zestawu. Dwie próby, aby to zrobić poprawnie, więc obejrzyj film do końca, aby uzyskać kilka dobrych wskazówek, aby uniknąć tego samego błędu, który popełniłem za pierwszym razem. Ten zestaw pozwala sklonować własną cipkę i przekształcić ją w masturbator w stylu Fleshlight i fajnie jest robić i oglądać gotowe wyniki.
5105
32
2

John Thomas Toys BEASTLI Recenzja silikonu dildo

07.12.2019
Świetnie się bawiłem recenzując silikonowe dildo BEASTLI od JohnThomasToys.co.uk, jest to dildo wypełnione niesamowitą teksturą i zarówno ja, jak i sub'r 'bardzo lubię dobrze poznawać ten asortyment. John Thomas Toys przesłał mi te wibratory w zamian za rzetelną i wyważoną recenzję, co nie wpłynęło na jej wynik.
487
6
1

John Thomas Toys Cleopatra's Candle Silicone Dildo Review

07.12.2019
Świetnie się bawiłem, przeglądając silikonowe dildo Cleopatra Candle z JohnThomasToys.co.uk, a oto krótki film wideo z pełną recenzją na mojej stronie. John Thomas Toys przesłał mi te wibratory w zamian za rzetelną i wyważoną recenzję, co nie wpłynęło na jej wynik.
138
4
0

Izolowana elektroda Monopole E-stim And Electrosex Cock Loop

20.11.2019
To fantastyczna monopolowa elektroda pierścieniowa z kurkiem do e-stymulacji. Podobnie jak zwykłe pętle kogutów, w których potrzebujesz dwóch, aby utworzyć obwód, ta pętla kogutów różni się tym, że połowa jest izolowana. Umieszczony wokół koguta i piłek za pomocą zwykłej pętli koguta tuż pod żołędziami, przepycha prąd przez nerwy grzbietowe i krocza. Zapewnia pyszne doznania, a mój Stunt Cock z łatwością osiąga dzięki nim orgazmy bez użycia rąk. Plik STL jest dostępny w dwóch rozmiarach za darmo na mojej stronie, więc jeśli masz dostęp do drukarki 3D, możesz ją zrobić samodzielnie i po prostu dodać przewodzącą gumę 6 mm lub 4 mm. Tak jak w przypadku wszystkich moich elektrod, mogę zrobić ci jeden, i są one dostępne na mojej stronie. Tak jak każda inna elektroda e-stim, używasz jej na własne ryzyko. Zwiększaj moc powoli, aż poczujesz się komfortowo dzięki wrażeniom, które ona generuje. Youtube zrobił wyjątek od linków do tego filmu i dlatego musiały zostać usunięte.
738
6
0

Elektroda Bipolar E-stim And Electrosex Cock Loop

12.11.2019
To fantastyczna dwubiegunowa elektroda z pierścieniem kogutowym do e-stymulacji. W przeciwieństwie do zwykłych pętli koguta, w których potrzebujesz dwóch do utworzenia obwodu, ta pętla koguta ma dwie elektrody, więc potrzebujesz tylko jednej. Jest bardzo intensywny, ponieważ jedna elektroda opiera się na wędzidełku (sznurku banjo) i ma niewielką powierzchnię w porównaniu do drugiej. Zapewnia pyszne doznania, a mój Stunt Cock łatwo osiąga orgazmy bez użycia rąk. Plik STL jest dostępny za darmo na mojej stronie, więc jeśli masz dostęp do drukarki 3D, możesz ją zrobić samodzielnie i po prostu dodać przewodzącą gumę 6 mm i 4 mm. Tak jak w przypadku wszystkich moich elektrod, mogę sprawić, byś był jeden i są dostępne na mojej stronie. Tak jak w przypadku każdej innej elektrody e-stim, której używasz na własne ryzyko, powoli zwiększaj moc, aż poczujesz się komfortowo z wrażeniami, które ona generuje. Dziękujemy „Gyrator” za udostępnienie projektu. Youtube zrobił wyjątek od linków do tego filmu i dlatego musiały zostać usunięte.
907
9
1

Dziesięć wskazówek bezpieczeństwa dla e-stymulacji i elektryzacji

27.10.2019
E-stim lub Electrosex to aktywność, w której możesz osiągnąć orgazm bez użycia rąk za pomocą elektryczności i elektrod na genitaliach. Często jest przedstawiany jako bolesny i chociaż może być, jeśli chcesz, może być również niezwykle zmysłowy i erotyczny. Będziemy produkować filmy instruktażowe, które pokażą, jak osiągnąć orgazm bez użycia rąk, bezboleśnie i jak zachować przy tym bezpieczeństwo. Ten film zawiera dziesięć wskazówek dotyczących bezpieczeństwa, które należy rozważyć przed sesją e-stymulacji i podczas niej. Głównym z nich jest stymulacja tylko poniżej talii, chociaż pozostałe objęte są bardzo istotne. Youtube zrobił wyjątek od linków do tego filmu i dlatego musiały zostać usunięte.
422
6
0

Drżenie Sex Machine

20.02.2019
Jazda Tremorem na seks maszynie to wibrujące siodło Sybina, które ma niesamowite osiągi. Akceptuje syberyjskie załączniki i ma silikonowe załączniki.
3399
17
1

Love Rider Sex Machine

03.01.2019
Chciałem tylko zamieścić krótki film pokazujący korelację między ruchem fotela a ruchem mocowania Vac-u-lock na maszynach Love Rider. Ruch do przodu i do tyłu powoduje, że adapter vac-u-lock unosi się pionowo przez szereg ramion łączących. Zabierz to jednak zbyt głęboko, a czasem załącznik się złapie i da ci trochę klapsa.
4690
13
0

S2 Machine Gun Działanie Sex Machine

16.11.2018
Ten film towarzyszy mojej recenzji S2 Machine Gun Sex Machine. W nim używam dostarczonego wibratora i masturbatora z dużą ilością lubrykantu, aby zademonstrować jego prawie komiczny brak mocy. Stara się nawet wycofać dildo, nie mówiąc już o wrzuceniu go do środka. Na sexmachines.co.uk dostępne są znacznie lepsze maszyny, a moją pełną recenzję tego tutaj możesz przeczytać - https://www.sexmachinereviews.co.uk...
6485
20
4

S1 Tanie działanie pieprzonej maszyny

09.11.2018
S1 Cheap Fucking Machine, jak sama nazwa wskazuje, jest tanią maszyną, nie ma momentu obrotowego i ma ustaloną długość ciągu. Przy dużych prędkościach może stać się dość niestabilny, jak pokazano na tym filmie z tej operacji. Przeczytaj pełną recenzję na stronie - https://www.sexmachinereviews.co.uk...
3914
9
0

Drukowanie 3D przedniego panelu dla My Steroestim Box

29.10.2018
Zaprojektowałem panel przedni dla mojego e-stymulatora Skrzynka kontrolna Stereostim, która ma być drukowana w dwóch połowach, jest to pierwsza połowa połowy wydruku.
597
2
0
Załaduj więcej...

Podobne elementy

Zostaw komentarz

WSZYSTKIE KOMENTARZE SĄ PRZEGLĄDANE PRZED PUBLIKACJĄ!
Ma to na celu zapobieganie reklamowaniu przez spamerów swoich towarów na mojej stronie. Jeśli jesteś spamerem, oszczędzaj czas i mój, nie zawracając sobie głowy, ponieważ Twoje posty nigdy nie zostaną zatwierdzone i nikt ich nie zobaczy. Zostaną po prostu usunięte.

Moje witryny Fantastyczni sponsorzy

JohnThomasToys.com, największe i najlepsze silikonowe wibratory, teraz z 60% rabatem
Reklamuj swoją firmę tutaj 250 * 250
Sexmachines.co.uk największy zbiór maszyn i załączników erotycznych
Lateks, skóra i koronki, sprawdź fantastyczny asortyment wibratorów Nu-Sensuelle.
MrHankeysToys.com, największe i najlepsze silikonowe wibratory

Kupuj z moimi partnerami

Lovehoney - seksowny nie jest rozmiarem
Magazyn
Harmonia
Systemy E-Stim
Skóra lateksowa i koronkowa
Honour
Zabawki Peepshow
Lovehoney

Przetłumacz moją stronę

enarfrdeelitjaptrues

Darowizny

Zajmowanie tej witryny wymaga dużo czasu i wysiłku. Nie używam profesjonalnych projektantów stron internetowych, to wszystko moja własna praca i była to bardzo stroma krzywa uczenia się - wszystkie dotacje są wdzięcznie przyjmowane:
Kup mi kawę na ko-fi.com

Masz ochotę na prezent dla Joanne?