Piątek, 26 czerwca 2020 11: 25

Szukasz fantastycznej oferty maszyn erotycznych? Sprawdź Cartel De Amore

Nie jest tajemnicą, że uwielbiam seks i pieprzone maszyny w ogóle, rozkoszując się ich czystą mocą i wydajnością. Nigdy się nie męczą, nie zwalniają ani nie chwieją się, pieprzona maszyna ma jedno zadanie i jest zaprojektowana tak, aby robić to wyjątkowo dobrze.

Ale skąd możesz je zdobyć? Jakie maszyny najlepiej pasują do moich okoliczności? Są to pytania, które często mi zadawane, aw tym sponsorowanym poście zamierzam skierować cię do firmy, która może zająć się Twoimi potrzebami do pieprzenia i seksu. Pozwól, że Cię przedstawię Cartel De Amorez siedzibą w Anaheim w Kalifornii.

„Koniecznie sprawdź maszyny w Cartel De Amore i nie zapomnij powiedzieć im, że Joanne mówi„ Cześć ”

Joanne

Posiadają fantastyczną gamę maszyn erotycznych, a także wszystkie załączniki, które możesz wymyślić, aby poprawić swoje wrażenia. Przy tak wielu maszynach seksualnych do wyboru, może być trudno ustalić, która opcja byłaby dla Ciebie najlepsza. Tak więc, w moim zwykłym stylu, podzielę je na kilka kategorii i przedstawię kilka rekomendacji do przemyślenia.

W tym artykule omówiono standardowe maszyny do pieprzenia, wibrujące maszyny do seksu, dojarki dla mężczyzn oraz niektóre zalecenia dotyczące załączników.

Piątek, 08 maja 2020 08: 16

Kobieca masturbacja jest wciąż wielkim tabu

Jest to coś, o czym rzadko rozmawiamy nawet z najbliższymi przyjaciółmi, ale spójrzmy prawdzie w oczy, że wszyscy mamy „wypolerowaną perłę” lub „zabity” - (uwaga dla siebie, uwielbiam eufemizmy seksualne). Niektórzy z nas wstydzą się tego w ogóle robić. Jest tak prawdopodobnie dlatego, że społeczeństwo wciąż zachęca do winy i wstydu z powodu masturbacji - jest to po prostu coś, czego „dobre dziewczyny nie powinny robić”. Do diabła z tym tokiem myśli!

Dobra dziewczyna się masturbuje i uwielbiają to robić.

Powinieneś zadać pytanie, dlaczego tego nie zrobić? Czuje się fantastycznie, ma doskonałe korzyści zdrowotne i łagodzi stres, więc dlaczego nikt nie miałby chcieć przerwać wszystkiego, co robi, i się oderwać.

Chcę przełamać niektóre mity dotyczące masturbacji i udowodnić wam, że jest to całkowicie pozytywne doświadczenie. Ciało każdego jest wyjątkowe, a twój sposób masturbacji prawdopodobnie będzie inny niż mój, ale to nie ma znaczenia, ponieważ nie ma dobrego lub złego sposobu na zrobienie tego. Oto kilka szybkich i prostych powodów, dla których powinieneś to robić.

Czwartek, 02 stycznia 2020 10: 41

Pompowanie próżniowe w połączeniu z e-stim sondaż, piekielnie perwersyjny projekt DIY

Zainteresowałem się postem na smartstimie na temat sondowania próżniowego i po przeczytaniu niektórych komentarzy zdecydowałem, że powinienem udokumentować budowę takiej elektrody, aby pomóc innym w jej wykonaniu.

Tak więc zasługa miralicious90 na smartstim.com za jego fantastyczny pomysł i projekt 3D. Uwielbiam jego prosty projekt, ale postanowiłem go trochę popchnąć.

W tym artykule przeprowadzę Cię krok po kroku przez proces tworzenia własnego powiększalnika próżniowego z penisem DIY w połączeniu z elektrodą brzmiącą stymulująco. Dzięki temu możesz sprawić, by twój kogut był większy i trudniejszy niż kiedykolwiek wcześniej, jednocześnie brzmiąc i używając e-stymulacji.

Jeśli to brzmi zabawnie, czytaj dalej. Zobacz, jak łatwo jest samemu stworzyć coś takiego.

„Cholera jasna, to jeden poważny element zestawu. Uczucie puchnięcia kutasa i dźwięk wsuwający się w ciebie jest niezwykle intensywny, a po włączeniu skrzynki sterującej e-stymulacją zdmuchuje skarpetki. To niesamowite doświadczenie, i jedna piekielna jazda ”.

Joanne's Stunt Cock

To jest dość długi artykuł, więc oto kilka szybkich linków, jeśli chcesz przejść do konkretnej sekcji.

Środa, 24 kwietnia 2019 09: 29

Gra z penisem jest łatwiejsza i lepsza dzięki drukowanemu w 3D izolatorowi pętli kogutów

Świetnie się bawiłem robiąc moje Trójbiegunowa elektroda szacunkowa Bumble Bee, i mój Kędzierzawa, dwubiegunowa elektroda.

Więc po obejrzeniu fantastycznego posta przez miralicious90 na Smartstim.com gdzie zaprojektował izolator dla swojego pierścienia kogutowego. Po wielu próbach i błędach, głównie dlatego, że wciąż jestem trochę techno-muppetem, w którym chodzi o projekt 3D, ostatecznie to zaprojektowałem. Przedstawiam Ci izolator pierścienia kogutowego 3D.

Obraz przedstawiający projekt izolatora pierścienia kogutowego Joannes 3D
Oto izolator pierścienia kogutowego Joanne 3D

Niedziela, 19 listopada 2017 10: 52

Co jest najlepsze dla Twojego bloga?

Prawdopodobnie nie zdziwi Cię odpowiedź na to pytanie. Pokusą jest próba wypełnienia bloga jak największymi artykułami, aby wyglądał na pełny i zdrowy, ale może to być miecz obosieczny.

Użytkownicy najczęściej znajdą Twoją witrynę za pośrednictwem dużych wyszukiwarek, a oni wszyscy używają danych do opracowania najlepszych stron do wyświetlenia, gdy ktoś przeszuka je. Zajmują się dostarczaniem tego, co według nich jest dokładnie tym, czego szuka osoba szukająca, a jednym z najważniejszych wskaźników jest "współczynnik odrzuceń".

Inne dane, które monitorują, to czas przebywania użytkowników w Twojej witrynie. Te dwie metryki są podstawowymi wskaźnikami dla wyszukiwarki pod względem tego, jak dobra jest ta strona w stosunku do wyszukiwanych terminów. Spójrzmy prawdzie w oczy, że wszyscy to zrobiliśmy, robisz rewizję na stronie internetowej, a ty naciskasz przycisk wstecz. Wyszukiwarki zauważają to i jest to jeden z głównych powodów, dla których musisz pisać interesujące artykuły, które przyciągają uwagę czytelników i uniemożliwiają im kliknięcie tego przycisku wstecz.

To znaczy, oczywiście, łatwiej powiedzieć niż zrobić, więc co powinieneś robić spróbuj pisać artykuły o dobrej jakości jakby nie były dobrej jakości, czytelnicy po prostu odejdą. Poniższe wskazówki pomogą również stronom wyświetlać się wyżej w wyszukiwarkach, ale liczy się jakość strony.

Niedziela, 19 listopada 2017 10: 33

Czy chcesz zarabiać na swoim blogu?

Masz bloga i ciężko pracujesz, aby wypełnić go ciekawą i trafną treścią, Twój ruch zaczyna się budować i szukasz sposobów zarabiania na swoim blogu, aby zrekompensować swoje koszty lub włożyć trochę pieniędzy w tylnej kieszeni.

Po pierwsze, zarabianie na blogu samo w sobie jest długim i powolnym slogiem i na pewno nie jest to szybki program. To powiedziawszy, choć z ciężką pracą i poświęceniem, zaczniesz dostrzegać zwrot z twojego czasu i wysiłku. Najłatwiejszym sposobem zarabiania na swoim blogu jest użycie partnerstwa partnerskiego ze sprzedawcami detalicznymi, a ten artykuł został napisany specjalnie po to, aby zapewnić ci najniższy poziom, a także abyś był wolny od prawa, ponieważ masz pewne zobowiązania, jeśli używasz linki partnerskie.

Czwartek, 15 2020 11: 29

Zabranie skromnego loda na nowy, szokująco dobry poziom zabawy

Więc wyobraź sobie scenę, mam swoje Stunt Cock związany, jego kogut ma kilka moich e-stim elektrody zamocowane na miejscu. Dokuczam mu sterami na moim 2B, a on sztywnieje, mówiąc: „O mój Boże, mam wrażenie, że ktoś ssie koniec mojego fiuta”.

To sprawiło, że pomyślałem, pracując nad jego szczęśliwym lepkim zakończeniem. Chociaż musiało to być dobre (i mogłem powiedzieć, że tak było z powodu jego reakcji), jak dobrze byłby prawdziwy lodzik w połączeniu z zabawą e-stymulacją?

Czy byłoby to najlepsze z obu światów, czy też skończyłoby się ze mną z parą zatartych ust i bezwładnym językiem w stylu Jar Jar Binksa?

Poniedziałek, 24 sierpnia 2020 10: 47

Tak, do diabła, w tym artykule powiem ci dlaczego

Niedawno w wyniku rozmowy z holenderskim Fetliferem zacząłem się zastanawiać, ilu właścicieli penisa, którzy stymulują, korzysta z dodatkowej stymulacji podczas swoich sesji.

Często włączam grę wibratorem do moich sesji i oczywiście zakładam, że wielu właścicieli penisa też to robi. Ale rozejrzał się po popularnych miejscach do dyskusji e-stim podobnie jak SmartStim i SocialStim, wydaje się, że mogę się mylić w tym założeniu.

To sprawiło, że pomyślałem, dlaczego tak się dzieje?

Zaciekawiło mnie również, jak dobrze byłoby połączyć zabawę e-stymulacją z wibracjami na twardym (lub rzeczywiście miękkim) kutasie.

Niedziela, 02 grudnia 2018 12: 53

Sprawdź moje najnowsze tweety

Uwielbiam twitter i wykorzystuję go cały czas, aby rozpowszechniać dobre wiadomości na temat materiałów do zabawek erotycznych, dobrych praktyk, porad i oczywiście moich recenzji zabawek erotycznych. Oto moje najnowsze tweety, proszę rozważyć śledzenie mnie, jeśli uznasz je za interesujące.


Poniedziałek, 14 maja 2018 10: 17

Zapisz się na mój „nieregularny” biuletyn

W tym tytule należy zauważyć słowo nieregularne. Nienawidzę spamu, jedynym spamem, który toleruję, jest różnorodność mięsa i nawet wtedy muszę być bardzo głodna, aby mnie kusić.

Wysyłam biuletyn tylko wtedy, gdy mam coś wartego uwagi. Więc nie będziesz bombardowany cotygodniowymi wiadomościami ode mnie. Wysyłam biuletyn, gdy recenzuję coś niesamowitego, o czym cały świat powinien wiedzieć. Lub na przykład, gdy utworzyłem nowy e-stim elektroda, która zdmuchnie skarpetki.

Zapisz się więc do mojego newslettera, jest on zgodny z przepisami antyspamowymi i masz całkowitą kontrolę, możesz zrezygnować w dowolnym momencie. Nie przekazuję adresów e-mail innym firmom, ale używam MailChimp do zarządzania listą i tworzenia biuletynów.

Mam nadzieję, że zdecydujesz się zarejestrować i jestem pewien, że będziesz zadowolony z biuletynów, gdy tylko się pojawią.

Pozdrawiam,

Joanne


Zapisz się do mojego newslettera

Wysyłam tylko nieregularne posty z biuletynu.
Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie, ponieważ masz pełną kontrolę.
Używam MailChimp do zarządzania moimi biuletynami i są one szanowane pod względem bezpieczeństwa danych i wiarygodności.

Joannes Reviews wykorzysta informacje podane w tym formularzu, aby się z Tobą skontaktować i zapewnić aktualizacje oraz marketing.
Możesz zmienić zdanie w dowolnym momencie, klikając link rezygnacji z subskrypcji w stopce każdego otrzymanego ode mnie e-maila lub kontaktując się ze mną pod adresem admin {at} sexmachinereviews.co.uk. Będę traktować twoje informacje z szacunkiem. Aby uzyskać więcej informacji na temat moich praktyk dotyczących prywatności, odwiedź moją stronę internetową. Klikając poniżej, zgadzasz się, że możemy przetwarzać twoje informacje zgodnie z tymi warunkami.
Wyrażam zgodę na gromadzenie i przechowywanie moich danych przez sexmachinereviews.co.uk.

Moje witryny Fantastyczni sponsorzy

JohnThomasToys.com, największe i najlepsze silikonowe dildo.
Dau Han to największa kolekcja maszyn erotycznych i załączników
Lateksowe, skórzane i koronkowe Twój nr 1 Online Store dla wysokiej jakości odzieży fetyszowej, bielizny i odzieży.
MrHankeysToys.com, największe i najlepsze silikonowe wibratory
Reklamuj swoją firmę tutaj 250 * 250
Sexmachines.co.uk największy zbiór maszyn i załączników erotycznych

Kupuj z moimi partnerami

Systemy E-Stim
Shockspot Fucking Machine
sex zabawki uk banner 125
Systemy E-Stim
Kiiroo Onyx 99 USD
UberkinkyKupuj w Uberkinky

Przetłumacz moją stronę

enarfrdeelitjaptrues

Darowizny

Zajmowanie tej witryny wymaga dużo czasu i wysiłku. Nie używam profesjonalnych projektantów stron internetowych, to wszystko moja własna praca i była to bardzo stroma krzywa uczenia się - wszystkie dotacje są wdzięcznie przyjmowane:
Kup mi kawę na ko-fi.com


Ewentualnie przekaż darowiznę na fundusz Danneon Joanne na adres Bitcoin:
1NxapveLFy3yjwGAPGCz9HJehjWm3WPCAL
Przekaż BitCoin na fundusz Danneon Joanne