Piątek, 08 maja 2020 08: 16

Kobieca masturbacja jest wciąż wielkim tabu

Jest to coś, o czym rzadko rozmawiamy nawet z najbliższymi przyjaciółmi, ale spójrzmy prawdzie w oczy, że wszyscy mamy „wypolerowaną perłę” lub „zabity” - (uwaga dla siebie, uwielbiam eufemizmy seksualne). Niektórzy z nas wstydzą się tego w ogóle robić. Jest tak prawdopodobnie dlatego, że społeczeństwo wciąż zachęca do winy i wstydu z powodu masturbacji - jest to po prostu coś, czego „dobre dziewczyny nie powinny robić”. Do diabła z tym tokiem myśli!

Dobra dziewczyna się masturbuje i uwielbiają to robić.

Powinieneś zadać pytanie, dlaczego tego nie zrobić? Czuje się fantastycznie, ma doskonałe korzyści zdrowotne i łagodzi stres, więc dlaczego nikt nie miałby chcieć przerwać wszystkiego, co robi, i się oderwać.

Chcę przełamać niektóre mity dotyczące masturbacji i udowodnić wam, że jest to całkowicie pozytywne doświadczenie. Ciało każdego jest wyjątkowe, a twój sposób masturbacji prawdopodobnie będzie inny niż mój, ale to nie ma znaczenia, ponieważ nie ma dobrego lub złego sposobu na zrobienie tego. Oto kilka szybkich i prostych powodów, dla których powinieneś to robić.

Czwartek, 06 lutego 2020 21: 55

Sprawdź ten szybki i łatwy sposób, aby zaoszczędzić trochę gotówki

Ten artykuł zawiera linki partnerskie, ale tytułem nie jest Clickbait, naprawdę możesz zaoszczędzić pieniądze, kupując zabawki erotyczne.

Wszyscy moglibyśmy zaoszczędzić pieniądze, kiedy robimy zakupy. Kto nie chciałby bezproblemowo uzyskać dodatkowe zniżki od swoich ulubionych marek?

Wiem, że podoba mi się ten pomysł i pewnego wieczoru podczas oglądania telewizji zobaczyłem reklamy z TopCashBack.co.uk i pomyślałem sobie - zastanawiam się, czy zadziałałoby to na zabawki erotyczne?

Cóż, jak mówi stare powiedzenie, ciekawość zabiła kota. Ale w moim przypadku ciekawość zaoszczędziła mi trochę gotówki - woohoo!

Czwartek, 02 stycznia 2020 10: 41

Pompowanie próżniowe w połączeniu z e-stim sondaż, piekielnie perwersyjny projekt DIY

Zainteresowałem się postem na smartstimie na temat sondowania próżniowego i po przeczytaniu niektórych komentarzy zdecydowałem, że powinienem udokumentować budowę takiej elektrody, aby pomóc innym w jej wykonaniu.

Tak więc zasługa miralicious90 na smartstim.com za jego fantastyczny pomysł i projekt 3D. Uwielbiam jego prosty projekt, ale postanowiłem go trochę popchnąć.

W tym artykule przeprowadzę Cię krok po kroku przez proces tworzenia własnego powiększalnika próżniowego z penisem DIY w połączeniu z elektrodą brzmiącą stymulująco. Dzięki temu możesz sprawić, by twój kogut był większy i trudniejszy niż kiedykolwiek wcześniej, jednocześnie brzmiąc i używając e-stymulacji.

Jeśli to brzmi zabawnie, czytaj dalej. Zobacz, jak łatwo jest samemu stworzyć coś takiego.

„Cholera jasna, to jeden poważny element zestawu. Uczucie puchnięcia kutasa i dźwięk wsuwający się w ciebie jest niezwykle intensywny, a po włączeniu skrzynki sterującej e-stymulacją zdmuchuje skarpetki. To niesamowite doświadczenie, i jedna piekielna jazda ”.

Joanne's Stunt Cock

To jest dość długi artykuł, więc oto kilka szybkich linków, jeśli chcesz przejść do konkretnej sekcji.

Środa, 24 kwietnia 2019 09: 29

Gra w penisa jest łatwiejsza i lepsza dzięki drukarce 3D

Świetnie się bawiłem robiąc moje Trójbiegunowa elektroda szacunkowa Bumble Bee, i mój Kędzierzawa, dwubiegunowa elektroda.

Więc po obejrzeniu fantastycznego posta przez miralicious90 na Smartstim.com gdzie zaprojektował izolator dla swojego pierścienia kogutowego. Po wielu próbach i błędach, głównie dlatego, że wciąż jestem trochę techno-muppetem, w którym chodzi o projekt 3D, ostatecznie to zaprojektowałem. Przedstawiam Ci izolator pierścienia kogutowego 3D.

Obraz przedstawiający projekt izolatora pierścienia kogutowego Joannes 3D
Oto izolator pierścienia kogutowego Joanne 3D

Niedziela, 19 listopada 2017 10: 52

Co jest najlepsze dla Twojego bloga?

Prawdopodobnie nie zdziwi Cię odpowiedź na to pytanie. Pokusą jest próba wypełnienia bloga jak największymi artykułami, aby wyglądał na pełny i zdrowy, ale może to być miecz obosieczny.

Użytkownicy najczęściej znajdą Twoją witrynę za pośrednictwem dużych wyszukiwarek, a oni wszyscy używają danych do opracowania najlepszych stron do wyświetlenia, gdy ktoś przeszuka je. Zajmują się dostarczaniem tego, co według nich jest dokładnie tym, czego szuka osoba szukająca, a jednym z najważniejszych wskaźników jest "współczynnik odrzuceń".

Inne dane, które monitorują, to czas przebywania użytkowników w Twojej witrynie. Te dwie metryki są podstawowymi wskaźnikami dla wyszukiwarki pod względem tego, jak dobra jest ta strona w stosunku do wyszukiwanych terminów. Spójrzmy prawdzie w oczy, że wszyscy to zrobiliśmy, robisz rewizję na stronie internetowej, a ty naciskasz przycisk wstecz. Wyszukiwarki zauważają to i jest to jeden z głównych powodów, dla których musisz pisać interesujące artykuły, które przyciągają uwagę czytelników i uniemożliwiają im kliknięcie tego przycisku wstecz.

To znaczy, oczywiście, łatwiej powiedzieć niż zrobić, więc co powinieneś robić spróbuj pisać artykuły o dobrej jakości jakby nie były dobrej jakości, czytelnicy po prostu odejdą. Poniższe wskazówki pomogą również stronom wyświetlać się wyżej w wyszukiwarkach, ale liczy się jakość strony.

Niedziela, 19 listopada 2017 10: 33

Czy chcesz zarabiać na swoim blogu?

Masz bloga i ciężko pracujesz, aby wypełnić go ciekawą i trafną treścią, Twój ruch zaczyna się budować i szukasz sposobów zarabiania na swoim blogu, aby zrekompensować swoje koszty lub włożyć trochę pieniędzy w tylnej kieszeni.

Po pierwsze, zarabianie na blogu samo w sobie jest długim i powolnym slogiem i na pewno nie jest to szybki program. To powiedziawszy, choć z ciężką pracą i poświęceniem, zaczniesz dostrzegać zwrot z twojego czasu i wysiłku. Najłatwiejszym sposobem zarabiania na swoim blogu jest użycie partnerstwa partnerskiego ze sprzedawcami detalicznymi, a ten artykuł został napisany specjalnie po to, aby zapewnić ci najniższy poziom, a także abyś był wolny od prawa, ponieważ masz pewne zobowiązania, jeśli używasz linki partnerskie.

Sobota, 30 maja 2020 09: 29

Jeśli chcesz przedstawić swojemu partnerowi e-stim następnie czytaj dalej

Oto założenie, że kochasz e-stim. Stymulacja jest jednym z twoich ulubionych sposobów na ucieczkę, bezdotykowe orgazmy wysadzają cię w powietrze, a ty chcesz podzielić się ekscytacją związaną z praktyką masturbacji ze swoim partnerem.

Ale jak poruszyć temat, nie odstraszając go? To pytanie za milion dolarów, które omówię w tym artykule.

Środa, 20 2020 12: 24

Tak, mówimy o wstawianiu przedmiotów w dół do siku i elektryzowaniu ich

Dla tych, którzy nie są świadomi, cewki moczowej sondaż jest praktyką wstawiania obiektów często zwanych dźwiękami, zatyczkami lub wtyczkami do cewki moczowej (lub otworu na siusiu).

Obszar ten ma wiele zakończeń nerwowych i chociaż może podnosić włosy na szyjach niektórych ludzi, inni uwielbiają brzmieć cewką moczową. Rzeczywiście, zestawy zawierające różne wielkości dźwięków można znaleźć online, aby umożliwić Ci eksperymentowanie z tą formą aktywności seksualnej.

„Electro-sounding wiąże się z pewnym ryzykiem, ale można je dość łatwo zminimalizować. Brzmi niesamowicie i dodaje e-stim jest to logiczny postęp ”.

Joanne

Podobnie jak wszystkie działania, elektro-sondowanie wiąże się z ryzykiem, dlatego ważne jest, aby je zrozumieć i jak je złagodzić. Pozwól, że powiem ci wszystko o brzmieniu e-stym.

Niedziela, 02 grudnia 2018 12: 53

Sprawdź moje najnowsze tweety

Uwielbiam twitter i wykorzystuję go cały czas, aby rozpowszechniać dobre wiadomości na temat materiałów do zabawek erotycznych, dobrych praktyk, porad i oczywiście moich recenzji zabawek erotycznych. Oto moje najnowsze tweety, proszę rozważyć śledzenie mnie, jeśli uznasz je za interesujące.


Poniedziałek, 14 maja 2018 10: 17

Zapisz się na mój „nieregularny” biuletyn

W tym tytule należy zauważyć słowo nieregularne. Nienawidzę spamu, jedynym spamem, który toleruję, jest różnorodność mięsa i nawet wtedy muszę być bardzo głodna, aby mnie kusić.

Wysyłam biuletyn tylko wtedy, gdy mam coś wartego uwagi. Więc nie będziesz bombardowany cotygodniowymi wiadomościami ode mnie. Wysyłam biuletyn, gdy recenzuję coś niesamowitego, o czym cały świat powinien wiedzieć. Lub na przykład, gdy utworzyłem nowy e-stim elektroda, która zdmuchnie skarpetki.

Zapisz się więc do mojego newslettera, jest on zgodny z przepisami antyspamowymi i masz całkowitą kontrolę, możesz zrezygnować w dowolnym momencie. Nie przekazuję adresów e-mail innym firmom, ale używam MailChimp do zarządzania listą i tworzenia biuletynów.

Mam nadzieję, że zdecydujesz się zarejestrować i jestem pewien, że będziesz zadowolony z biuletynów, gdy tylko się pojawią.

Pozdrawiam,

Joanne


Zapisz się do mojego newslettera

Wysyłam tylko nieregularne posty z biuletynu.
Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie, ponieważ masz pełną kontrolę.
Używam MailChimp do zarządzania moimi biuletynami i są one szanowane pod względem bezpieczeństwa danych i wiarygodności.

Joannes Reviews wykorzysta informacje podane w tym formularzu, aby się z Tobą skontaktować i zapewnić aktualizacje oraz marketing.
Możesz zmienić zdanie w dowolnym momencie, klikając link rezygnacji z subskrypcji w stopce każdego otrzymanego ode mnie e-maila lub kontaktując się ze mną pod adresem admin {at} sexmachinereviews.co.uk. Będę traktować twoje informacje z szacunkiem. Aby uzyskać więcej informacji na temat moich praktyk dotyczących prywatności, odwiedź moją stronę internetową. Klikając poniżej, zgadzasz się, że możemy przetwarzać twoje informacje zgodnie z tymi warunkami.
Wyrażam zgodę na gromadzenie i przechowywanie moich danych przez sexmachinereviews.co.uk.

Moje witryny Fantastyczni sponsorzy

JohnThomasToys.com, największe i najlepsze silikonowe wibratory, teraz z 50% rabatem
MrHankeysToys.com, największe i najlepsze silikonowe wibratory
Sexmachines.co.uk największy zbiór maszyn i załączników erotycznych
Reklamuj swoją firmę tutaj 250 * 250
Lateks, skóra i koronki, sprawdź fantastyczny asortyment wibratorów Nu-Sensuelle.

Kupuj z moimi partnerami

Lovehoney
Magazyn
Bondara
Harmonia
Magazyn
Systemy E-Stim
Mr hankeys Toys

Przetłumacz moją stronę

enarfrdeelitjaptrues

Darowizny

Zajmowanie tej witryny wymaga dużo czasu i wysiłku. Nie używam profesjonalnych projektantów stron internetowych, to wszystko moja własna praca i była to bardzo stroma krzywa uczenia się - wszystkie dotacje są wdzięcznie przyjmowane:
Kup mi kawę na ko-fi.com

Masz ochotę na prezent dla Joanne?