Biuletyn Joanne

Joanne Summers 14 maja 2018 r

Zapisz się na mój „nieregularny” biuletyn

W tym tytule należy zauważyć słowo nieregularne. Nienawidzę spamu, jedynym spamem, który toleruję, jest różnorodność mięsa i nawet wtedy muszę być bardzo głodna, aby mnie kusić.

Wysyłam biuletyn tylko wtedy, gdy mam coś wartego uwagi. Więc nie będziesz bombardowany cotygodniowymi wiadomościami ode mnie. Wysyłam biuletyn, gdy recenzuję coś niesamowitego, o czym cały świat powinien wiedzieć. Lub na przykład, gdy utworzyłem nowy e-stim elektroda, która zdmuchnie skarpetki.

Zapisz się więc do mojego newslettera, jest on zgodny z przepisami antyspamowymi i masz całkowitą kontrolę, możesz zrezygnować w dowolnym momencie. Nie przekazuję adresów e-mail innym firmom, ale używam MailChimp do zarządzania listą i tworzenia biuletynów.

Mam nadzieję, że zdecydujesz się zarejestrować i jestem pewien, że będziesz zadowolony z biuletynów, gdy tylko się pojawią.

Pozdrawiam,

Joanne


Zapisz się do mojego newslettera

Wysyłam tylko nieregularne posty z biuletynu.
Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie, ponieważ masz pełną kontrolę.
Używam MailChimp do zarządzania moimi biuletynami i są one szanowane pod względem bezpieczeństwa danych i wiarygodności.

Joannes Reviews wykorzysta informacje podane w tym formularzu, aby się z Tobą skontaktować i zapewnić aktualizacje oraz marketing.
Możesz zmienić zdanie w dowolnym momencie, klikając link rezygnacji z subskrypcji w stopce każdej otrzymanej ode mnie wiadomości e-mail lub kontaktując się ze mną pod adresem admin {at} sexmachinereviews.co.uk. Twoje informacje będę traktować z szacunkiem. Aby uzyskać więcej informacji na temat moich praktyk dotyczących prywatności, odwiedź moją witrynę internetową. Klikając poniżej, zgadzasz się, że możemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z niniejszymi warunkami.
Wyrażam zgodę na gromadzenie i przechowywanie moich danych przez sexmachinereviews.co.uk.
Opublikowano w Ogólne warunki

Sklep

Joanne Summers 11 marca 2018 r

Dziękuję za Twoje wsparcie

Joanne Summers 15 lutego 2018 r

Mam na myśli to, że jesteś gwiazdą.

Recenzje JoanneUwielbiam robić to, co robię, a każdy zakup pomaga mi wspierać tę witrynę i kontynuować robienie tego, co lubię robić (co polega głównie na odkrywaniu nowych i perwersyjnych sposobów na wyjście).

Zaraz przystąpię do tworzenia zamówienia i jak najszybciej będę mógł go wysłać pocztą.

Twoja całkowita satysfakcja jest moim celem i dołożę wszelkich starań, aby zapewnić tylko to.

Jeszcze raz dziękuję i mam nadzieję, że zakup się spodoba.

Z poważaniem,

Joanne

Opublikowano w Ogólne warunki

Skontaktuj się z Joanne

Joanne Summers 05 lutego 2017 r

Skontaktuj się z Joanną i napisz pytanieJeśli masz palące pytanie, zapytanie lub po prostu chcesz mi powiedzieć, jak bardzo podobała ci się moja strona, skorzystaj z poniższego formularza kontaktowego, aby przekazać mi wiadomość.

Sam odpowiadam na wiadomości i obiecuję, że skontaktuję się z Tobą tak szybko, jak to możliwe. Uwielbiam słyszeć od czytelników i odwiedzających moją stronę, dlatego warto dokładać wszelkich starań, aby wiedzieć, że ktoś ją czyta.

Recenzje

Jeśli jesteś firmą zainteresowaną sprawdzeniem przeze mnie zabawki erotycznej lub produktu dla dorosłych, sprawdź mój przejrzyj stronę informacyjną i link strony polityki na dole.

reklama

Jeśli jesteś zainteresowany reklamą w mojej witrynie, czekam na Twoją odpowiedź. Mam dedykację strona z informacjami o reklamie że powinieneś najpierw sprawdzić.

Newsletter

Korzystanie z tego formularza będzie nie zapisz się do newslettera lub czegoś podobnego. Mam jednak newsletter, który wysyłam nieregularnie, a jeśli chcesz być na bieżąco z moimi recenzjami i produktami, możesz Zapisz się do mojego newslettera tutaj.

Skontaktuj się ze mną

Skontaktuj się ze mną, jeśli masz jakieś palące pytania, a nawet po prostu powiedzieć „Dobra robota”.

Z niecierpliwością czekam na wiadomości od moich czytelników i firm, które chcą nawiązać ze mną relacje robocze.

Wybierz temat zapytania.
Opublikowano w Ogólne warunki

Tweets

Joanne Summers 02 grudnia 2018 r

Sprawdź moje najnowsze tweety

Uwielbiam twitter i wykorzystuję go cały czas, aby rozpowszechniać dobre wiadomości na temat materiałów do zabawek erotycznych, dobrych praktyk, porad i oczywiście moich recenzji zabawek erotycznych. Oto moje najnowsze tweety, proszę rozważyć śledzenie mnie, jeśli uznasz je za interesujące.


Opublikowano w Ogólne warunki

Przejrzyj ścianę

Joanne Summers 18 marca 2018 r

Oto wybór popularnych opinii napisanych przeze mnie.

Opublikowano w Ogólne warunki

Posts

Joanne Summers 13 grudnia 2017 r

Czy masz coś ciekawego do przekazania?

Płacę XUMUM za każdego posta gościaJestem tak podekscytowany, że wreszcie mogę być w stanie gościć wpisy na blogu i artykuły innych blogerów. Szukam artykułów związanych z seksem na różne tematy BDSM, zabawek erotycznych, związków, fetyszy lub czegokolwiek, co Twoim zdaniem może zainteresować moich czytelników

Wpisy gościnne to dobry sposób na udostępnienie swojej pracy szerszej publiczności. Nie stać mnie na płacenie za posty gości, ale płacę za nie (20 £). W przyszłości mam nadzieję, że będę w stanie zapłacić więcej.

Pomyślałem, że dobrym pomysłem może być lista niektórych rzeczy, których szukam w postach gości i czego chcę uniknąć.

Czego szukam

  • Chciałbym usłyszeć o twoich doświadczeniach, szczególnie jeśli chodzi o coś, o czym nie próbowałem ani nie pisałem.
  • Chciałbym poznać nowe załamania i fetysze, więc może mógłbyś oświecić mnie na czymś, co lubisz.
  • Erotyczna fikcja, zwłaszcza jeśli chodzi o długoterminową fantazję lub supeł.
Opublikowano w Ogólne warunki

Prasa - opublikowana praca

Joanne Summers 28 września 2017

To dobre uczucie, gdy twoja praca zostaje opublikowana

Od momentu powstania moja witryna wzrosła wykładniczo i ponownie zainwestowałem pieniądze, które wygenerował w więcej zabawek erotycznych do przeglądu.

Oprócz przeglądania zabawek erotycznych, artykułów erotycznych i artykułów edukacyjnych lubię też pisać na inne strony lub media.

Miałem wiele nagród. w szczególności zostałem wybrany jako jeden z Top 100 Sex Blogging Superbohaterowie w 2016 i jako jeden z Najlepsi blogerzy 100 w 2016.

Opublikowane prace

Oto linki do moich zewnętrznych publikacji:

Kink Craft

Mój pierwszy zlecony projekt był dla KinkCraft.co napisaniem artykułu opisującego, co jest związane z recenzowaniem zabawek erotycznych. Wynika to z przekonania, że ​​jest to łatwy sposób na uzyskanie darmowych zabawek erotycznych i byłem szczęśliwy, że udało mi się ustalić ten rekord.

Artykuł na zlecenie Kink Craft o życiu jako recenzent zabawek erotycznych

Niestety ta strona nie jest już dostępna, ale podobał mi się napisanie tego artykułu. Możesz przeczytać mój artykuł na przeglądanie zabawek erotycznych za darmo tutaj.

Darkside Magazine

Obecnie jestem stałym współpracownikiem Darkside Magazine gdzie lubię pisać recenzje zabawek erotycznych dla sceny z kinkami. Moja pierwsza recenzja dotyczyła gniazda elektrycznego Electrastim i pojawiła się w wydaniu 7.

Jestem opublikowany w Darkside Magazine

Darkside Magazine - nowy cyfrowy magazyn na scenę BDSM

W wydaniu 8 sprawdziłem niemiecką maskę przeciwgazową, aw wydaniu 9 przejrzałem jazdę Motorunny na maszynie seksu.

Fetish Faeries

Otrzymałem zlecenie napisania wstępu dla początkujących e-stim or electrosex dla Fetish Faeries i daje dużo radości z pisania dla nich. Obejmuje podstawy tej zabawnej działalności w zabawny i przyjazny sposób.

Jestem opublikowany na Fetis Faeries

Co to jest E-Stim lub elektrostymulacja?

Praca zlecona

Jeśli jesteś zainteresowany tym, żebym napisał dla ciebie zleconą pracę, skontaktuj się z moim formularzem kontaktowym z Twoimi pomysłami.

Joanne XXX

Opublikowano w Ogólne warunki

Fikcja erotyczna

Joanne Summers 28 września 2017

Fikcja erotyczna Z twojej strony - ja i kilku przyjaciół

To tutaj trzymam wszystkie perwersyjne opowiadania, które napisałem, jest całkiem nowy, ale mam nadzieję, że dodam do niego często. Mam nadzieję, że dadzą one ludziom pomysły i inspiracje, by złapać byka za rogi i spróbować czegoś nowego. Cieszę się również, że mam tu także post gościa.

Podkreślanie swojego życia seksualnego za pomocą nowych i interesujących rzeczy to wspaniała przeszłość i taka, którą mogę bardzo polecić.

W każdym razie ciesz się i mam nadzieję usłyszeć, co o nich myślisz.

Joanne xxx

Opublikowano w Ogólne warunki

Blog My Sex Toy Musings

Joanne Summers 25 sierpnia 2017 r

Moje przemyślenia i rozważania na temat życia jako recenzenta zabawek erotycznych

Mam nadzieję, że spodoba ci się ten wgląd w moje życie i to, co robię. Uwielbiam przeglądać produkty dla dorosłych i będę korzystać z tego bloga, aby wszyscy byli świadomi tego, co niedługo przejdzie do sprawdzenia, a także przekazać wszelkie myśli i problemy, które mam. Uwielbiam informacje zwrotne, więc użyj sekcji komentarzy tych postów, aby skontaktować się ze mną.

Możesz skorzystać z funkcji wyszukiwania na stronie (w prawym górnym rogu), jeśli szukasz czegoś konkretnego.

Opublikowano w Ogólne warunki

Moje witryny Fantastyczni sponsorzy

JohnThomasToys.com, największe i najlepsze silikonowe wibratory, teraz z 60% rabatem
Dau Han to największa kolekcja maszyn erotycznych i załączników
MrHankeysToys.com, największe i najlepsze silikonowe wibratory
Lateks, skóra i koronki, sprawdź fantastyczny asortyment wibratorów Nu-Sensuelle.
Reklamuj swoją firmę tutaj 250 * 250
Apex Video Downloader
Dau Han to największa kolekcja maszyn erotycznych i załączników

Kupuj z moimi partnerami

Systemy E-Stim
Luvoqa
Mr hankeys Toys
Uberkinky
Meo sprawia, że ​​cum
Honour

Przetłumacz moją stronę

enarfrdeelitjaptrues

Elektrody Joanne

Sprawdź moje elektrody do e-stymulacji

Darowizny

Zajmowanie tej witryny wymaga dużo czasu i wysiłku. Nie używam profesjonalnych projektantów stron internetowych, to wszystko moja własna praca i była to bardzo stroma krzywa uczenia się - wszystkie dotacje są wdzięcznie przyjmowane:
Kup mi kawę na ko-fi.com


Ewentualnie przekaż darowiznę na fundusz Danneon Joanne na adres Bitcoin:
1NxapveLFy3yjwGAPGCz9HJehjWm3WPCAL
Przekaż BitCoin na fundusz Danneon Joanne