Pozostań przy życiu, nie smaż swojego sprzętu i ciesz się orgazmami bez użycia rąk

E-stym or Electrosex polega na przepuszczeniu prądu elektrycznego przez narządy płciowe - eeek!

Może to być coś, co Cię intryguje, ale także trochę martwi. Możesz być ciekawy, jak bezpieczna jest ta aktywność i jak bezpiecznie wprowadzić energię elektryczną do swojej zabawy seksualnej. Tak więc, ponieważ inwestujemy w sprzęt do nagrywania wideo, a ja nadal jestem dość nieśmiały z powodu kamer. Rozmawiałem Stunt Cock do zrobienia naszego pierwszego filmu edukacyjnego z e-stymulacją (bardzo trzepotałem oczami i obiecałem mu tak naprawdę perwersyjny seks). Myślę, że wykonał kawał dobrej roboty.

Więc tutaj ma dać dziesięć podstawowych zasad bezpieczeństwa i wskazówek, które zapewnią ci bezpieczeństwo, gdy będziesz stymulować.

Zamierzamy zrobić kilka filmów edukacyjnych na temat tej fantastycznej aktywności, i to jest pierwsza.

Więc sprawdź Stunt Cock's wideo, proszę bądź miły i zostaw mu pomocny komentarz na Youtube.

Masz ochotę na ekstremalne zbliżenia? Możesz zrobić własny z kamerą Cock Cam

Mogę powiedzieć, że naprawdę dobrze się bawiłem podczas przeglądu tego produktu. Kiedy Meo.de podszedł do mnie z pytaniem, czy mógłbym rozważyć sprawdzenie ich Cock Cam dla nich, skorzystałem z szansy.

Kto by nie zrobił? To byłaby dobra wymówka dla mnóstwa seksu. Poza tym myśl o robieniu bardzo intymnych filmów akcji z pewnością wzbudziła moje zainteresowanie.

"Jest genialny i bardzo prosty w użyciu." Zamontowałem jedną z płyt do mojego Shockspota, a filmy z tego w użyciu są zdecydowanie zbyt gorące, by je tutaj opublikować, ale pozwól mi tylko powiedzieć, że wyglądają niesamowicie. "

Joanne

My Stunt Cock tylko się uśmiechnąłem, kiedy mu powiedziałem, co nadchodzi. Uwielbia to, kiedy zostaje zaznajomiony z recenzją. Spójrzmy prawdzie w oczy, nie było tajemnicą, co będzie wymagane podczas procesu recenzowania.

Nie musiałem długo czekać na przybycie Cock Cama i zabraliśmy się do sprawdzania tego. Dosłownie mam najlepszą pracę na świecie.

Jak potężny jest Sybian?

To jest jedno pytanie, które regularnie otrzymuję, i zawsze mówię, że to jest niesamowite. W tym krótkim filmie pokazuję, jak przywiązanie porusza się wewnątrz kobiety i jak niesamowicie jest ona potężna podczas wibrowania. Przystawka prawie chce odlecieć z maszyny, cieszyć się wideo.

26.09.2015

Funkcjonalność Sybian Sex Machine

Recenzje Joannes

Recenzje Joannes

Nakręciłem ten krótki film, aby pokazać, jak syberyjskie przywiązania poruszają się w tobie i pokazać, jak silne są wibracje. Możesz zobaczyć załącznik prawie startujący na wyższych ustawieniach. Przeczytaj moją pełną recenzję tutaj - http://www.sexmachinereviews.co.uk/...
83932
131
19
0
30

Więc na co czekasz, przeczytaj pełną recenzję Sybian. KLIKNIJ TUTAJ

47 filmy 840375 widoki 1400 abonentów
Recenzje Joannes
Mój kanał zawiera recenzje filmów, które uzupełniam moje pisemne recenzje na moim blogu z opiniami o seks-maszynie i zabawkach erotycznych - http://www.sexmachinereviews.co.uk
Uploads
  • DIldos
  • Oszacuj
  • Maszyny pieprzone
  • Wibratory

Silikonowe dildo OGLIN od John Thomas Toys

22.06.2020
Kolejna recenzja bezpiecznego dla ciała silikonowego dildo dla Johna Thomasa Toys. To fantastyczne silikonowe dildo z kompatybilnym odkurzaczem otworem w podstawie, który nazywa się OGLIN i jest kombinacją Ogre i Goblin.
53
2
0

Silikonowy wibrator PARASITE od John Thomas Toys

17.06.2020
Kolejna recenzja bezpiecznego dla ciała silikonowego dildo dla Johna Thomasa Toys. To fantastyczne silikonowe dildo z otworem w podstawie kompatybilnym z vac-u-lock, zainspirowane kultowym kultowym horrorem Shivers z 1975 roku i może nie wszystkim, ale nam się podobało.
84
5
2

Spock's Cock Silicone Dildo od John Thomas Toys

09.06.2020
Miło spędziłem czas, recenzując bezpieczne silikonowe dildo Spock's Cock dla Johna Thomasa Toys. To fantastyczne silikonowe dildo z otworem w podstawie kompatybilnym z vac-u-lock, który wygląda niesamowicie i jest wysublimowany.
161
9
4

Przegląd elektrody bipolarnej E-Stim E-WMCBP 2.0

15.05.2020
E-WMCBP 2.0 to elektroda bipolarna zaprojektowana we współpracy między E-Stim Systems w Wielkiej Brytanii i Mr S Leather w USA. Jest przeznaczony do gry analnej, ale równie dobrze nadaje się do gry pochwowej.
96
2
0

Przegląd elektrody bipolarnej E-Stim E-Bead 2.0

13.05.2020
E-Bead 2.0 to elektroda bipolarna zaprojektowana we współpracy między E-Stim Systems w Wielkiej Brytanii i Mr S Leather w USA. Jest przeznaczony do gry analnej, ale równie dobrze nadaje się do gry pochwowej.
93
8
4

The Extremity Silicone Dildo od John Thomas Toys

17.04.2020
Kolejny fantastyczny dildo ze stajni John Thomas Toys. Te dwa palce są naprawdę zabawne, a dzięki czterem rozmiarom do wyboru możesz uzyskać coś, co pasuje do twoich upodobań i umiejętności. Wykonany z bezpiecznego dla ciała silikonu to kolejny projekt, który bardzo mi się podoba.
159
7
2

Don silikonowe dildo od John Thomas Toys

22.03.2020
Oto moje przemyślenia na temat The Don od John Thomas Toys, sprawdź moją stronę, aby uzyskać pełną recenzję tego imponującego okazu.
712
11
6

Welcome To My Dildo Cave / Office

22.03.2020
Właśnie miałem, że moje nowe biuro i studio wyglądają dokładnie tak, jak tego chcę. Pomyślałem więc, że nadszedł czas, aby pokazać wszystkim, gdzie będę pisać moje recenzje i artykuły. Witaj w mojej jaskini Dildo.
157
10
2

Demo maszyny kurwa HiSmith

13.02.2020
Zrobiłem ten film, aby pokazać, jak używany jest pilot, jak cicho i jak stabilnie jest maszyna przy dużych prędkościach.
1179
8
1

Drewniana wiosło na zamówienie od wdzięcznego bólu

19.12.2019
Świetnie się bawiliśmy, przeglądając tę ​​fantastyczną ręcznie wykonaną drewnianą wiosło wykonane z Birth and Laburnam. Została wykonana przez firmę Grateful Pain, która produkuje wszelkiego rodzaju sprzęt BDSM i zabawki do zabawy. Sprawdź pełną recenzję na mojej stronie.
93
2
2

Clone A Pussy Plus Kit Review

19.12.2019
Przechodzę przez cały proces tworzenia klonu mojej uległej cipki w ramach przeglądu zestawu. Dwie próby, aby to zrobić poprawnie, więc obejrzyj film do końca, aby uzyskać kilka dobrych wskazówek, aby uniknąć tego samego błędu, który popełniłem za pierwszym razem. Ten zestaw pozwala sklonować własną cipkę i przekształcić ją w masturbator w stylu Fleshlight i fajnie jest robić i oglądać gotowe wyniki.
6383
34
2

John Thomas Toys BEASTLI Recenzja silikonu dildo

07.12.2019
Świetnie się bawiłem recenzując silikonowe dildo BEASTLI od JohnThomasToys.co.uk, jest to dildo wypełnione niesamowitą teksturą i zarówno ja, jak i sub'r 'bardzo lubię dobrze poznawać ten asortyment. John Thomas Toys przesłał mi te wibratory w zamian za rzetelną i wyważoną recenzję, co nie wpłynęło na jej wynik.
575
7
1

John Thomas Toys Cleopatra's Candle Silicone Dildo Review

07.12.2019
Świetnie się bawiłem, przeglądając silikonowe dildo Cleopatra Candle z JohnThomasToys.co.uk, a oto krótki film wideo z pełną recenzją na mojej stronie. John Thomas Toys przesłał mi te wibratory w zamian za rzetelną i wyważoną recenzję, co nie wpłynęło na jej wynik.
155
4
0

Izolowana elektroda Monopole E-stim And Electrosex Cock Loop

20.11.2019
To fantastyczna monopolowa elektroda pierścieniowa z kurkiem do e-stymulacji. Podobnie jak zwykłe pętle kogutów, w których potrzebujesz dwóch, aby utworzyć obwód, ta pętla kogutów różni się tym, że połowa jest izolowana. Umieszczony wokół koguta i piłek za pomocą zwykłej pętli koguta tuż pod żołędziami, przepycha prąd przez nerwy grzbietowe i krocza. Zapewnia pyszne doznania, a mój Stunt Cock z łatwością osiąga dzięki nim orgazmy bez użycia rąk. Plik STL jest dostępny w dwóch rozmiarach za darmo na mojej stronie, więc jeśli masz dostęp do drukarki 3D, możesz ją zrobić samodzielnie i po prostu dodać przewodzącą gumę 6 mm lub 4 mm. Tak jak w przypadku wszystkich moich elektrod, mogę zrobić ci jeden, i są one dostępne na mojej stronie. Tak jak każda inna elektroda e-stim, używasz jej na własne ryzyko. Zwiększaj moc powoli, aż poczujesz się komfortowo dzięki wrażeniom, które ona generuje. Youtube zrobił wyjątek od linków do tego filmu i dlatego musiały zostać usunięte.
892
9
0

Elektroda Bipolar E-stim And Electrosex Cock Loop

12.11.2019
To fantastyczna dwubiegunowa elektroda z pierścieniem kogutowym do e-stymulacji. W przeciwieństwie do zwykłych pętli koguta, w których potrzebujesz dwóch do utworzenia obwodu, ta pętla koguta ma dwie elektrody, więc potrzebujesz tylko jednej. Jest bardzo intensywny, ponieważ jedna elektroda opiera się na wędzidełku (sznurku banjo) i ma niewielką powierzchnię w porównaniu do drugiej. Zapewnia pyszne doznania, a mój Stunt Cock łatwo osiąga orgazmy bez użycia rąk. Plik STL jest dostępny za darmo na mojej stronie, więc jeśli masz dostęp do drukarki 3D, możesz ją zrobić samodzielnie i po prostu dodać przewodzącą gumę 6 mm i 4 mm. Tak jak w przypadku wszystkich moich elektrod, mogę sprawić, byś był jeden i są dostępne na mojej stronie. Tak jak w przypadku każdej innej elektrody e-stim, której używasz na własne ryzyko, powoli zwiększaj moc, aż poczujesz się komfortowo z wrażeniami, które ona generuje. Dziękujemy „Gyrator” za udostępnienie projektu. Youtube zrobił wyjątek od linków do tego filmu i dlatego musiały zostać usunięte.
1044
11
1

Dziesięć wskazówek bezpieczeństwa dla e-stymulacji i elektryzacji

27.10.2019
E-stim lub Electrosex to aktywność, w której możesz osiągnąć orgazm bez użycia rąk za pomocą elektryczności i elektrod na genitaliach. Często jest przedstawiany jako bolesny i chociaż może być, jeśli chcesz, może być również niezwykle zmysłowy i erotyczny. Będziemy produkować filmy instruktażowe, które pokażą, jak osiągnąć orgazm bez użycia rąk, bezboleśnie i jak zachować przy tym bezpieczeństwo. Ten film zawiera dziesięć wskazówek dotyczących bezpieczeństwa, które należy rozważyć przed sesją e-stymulacji i podczas niej. Głównym z nich jest stymulacja tylko poniżej talii, chociaż pozostałe objęte są bardzo istotne. Youtube zrobił wyjątek od linków do tego filmu i dlatego musiały zostać usunięte.
484
6
0

Drżenie Sex Machine

20.02.2019
Jazda Tremorem na seks maszynie to wibrujące siodło Sybina, które ma niesamowite osiągi. Akceptuje syberyjskie załączniki i ma silikonowe załączniki.
3638
18
1

Love Rider Sex Machine

03.01.2019
Chciałem tylko zamieścić krótki film pokazujący korelację między ruchem fotela a ruchem mocowania Vac-u-lock na maszynach Love Rider. Ruch do przodu i do tyłu powoduje, że adapter vac-u-lock unosi się pionowo przez szereg ramion łączących. Zabierz to jednak zbyt głęboko, a czasem załącznik się złapie i da ci trochę klapsa.
4831
13
0
Załaduj więcej...

Moje witryny Fantastyczni sponsorzy

JohnThomasToys.com, największe i najlepsze silikonowe wibratory, teraz z 60% rabatem
FM Obcasy Twój numer Przystanek 1 do niesamowitych butów na obcasie, butów i klubów w wersji 3,000.
Sexmachines.co.uk największy zbiór maszyn i załączników erotycznych
MrHankeysToys.com, największe i najlepsze silikonowe wibratory
Reklamuj swoją firmę tutaj 250 * 250

Kupuj z moimi partnerami

Kiiroo Onyx 99 USD
Lovehoney
Fleshlight
sex zabawki uk banner 125
Gorąca Octopuss
Harmonia
Meo Makes You Cum

Przetłumacz moją stronę

enarfrdeelitjaptrues

Darowizny

Zajmowanie tej witryny wymaga dużo czasu i wysiłku. Nie używam profesjonalnych projektantów stron internetowych, to wszystko moja własna praca i była to bardzo stroma krzywa uczenia się - wszystkie dotacje są wdzięcznie przyjmowane:
Kup mi kawę na ko-fi.com


Ewentualnie przekaż darowiznę na fundusz Danneon Joanne na adres Bitcoin:
1NxapveLFy3yjwGAPGCz9HJehjWm3WPCAL
Przekaż BitCoin na fundusz Danneon Joanne